Het nieuwste wapen in strijd tegen huidveroudering

SKIN-VEST-MENT

Vivace

Het award winnende Vivace®️ Microneedle RF-apparaat is de nieuwste generatie radiofrequente microneedling en is door de FDA goedgekeurd. Met de Vivace Fractional Microneedling RF behandeling leggen we de basis voor een stralende en egale huid. Wanneer de huidkwaliteit fris is zie je er meteen al jonger en energieker uit.

Het unieke aan de Vivace is dat de behandeling microneedling combineert met radiofrequentie. Radiofrequentie helpt om de collageen aanmaak in ons lichaam te boosten. Hierdoor geniet je langer van het resultaat.

Innovatieve cosmetische behandeling

Het effect van radiofrequentie om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk vastgesteld. De verwarming die bij radiofrequentie vrijkomt zorgt ervoor dat het aanwezige collageen in de huid wordt samengetrokken. Daarnaast zullen de fibroblasten(groeifactoren) worden geactiveerd. Doordat de radiofrequentie een niet-ioniserend elektromagnetisch veld genereert, zal er geen schade aan de huid ontstaan. De twee methoden, Microneedling en Radiofrequentie richten zich op dezelfde behandelgebieden, met hetzelfde doel. Hierdoor zullen ze elkaar versterken.

De Vivace is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Daarnaast werkt de Vivace effectief op het verkleinen van poriën, egaliseert het de huidskleur en kan het ook toegepast worden op het verminderen van striae. Tevens helpt collageen om (acne) littekens te helpen vervagen.

Het mooiste resultaat

Wat is de downtime van deze behandeling?

De downtime van een Vivace behandeling ligt ongeveer tussen de 6 en 24 uur. Doordat de Vivace in de diepere huidlagen werkt is de downtime relatief kort en kun je snel verder met jouw dagelijkse bezigheden! In enkele gevallen duurt dit enkele dagen. Dit is afhankelijk van jouw huidconditie en het huidtype.

Wanneer zie je resultaat?

Het resultaat hangt af per persoon. Vaak ziet men het resultaat bij de derde of vierde behandeling. Ook na de behandeling werkt het collageen proces door. Direct na de behandeling ervaart men vaak een glow.

Om het mooiste resultaat te bereiken, bieden we de behandeling alleen in de kuurvorm aan. Minimaal 3 behandelingen maximaal 6. Tijdsduur tussen de behandelingen is 5 weken