Het behandelen
van verslapping

SKIN-VEST-MENT

Verslapping

Verslapping

Een gezonde huid bevat veel collageen en elastine. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van zowel collageen als elastine af en dus ook neemt de elasticiteit van onze huid af. Het gevolg van een afname van deze stoffen in ons lichaam is een slappe en hangende huid. Bij de een verloopt dit verouderingsproces sneller dan bij de ander. Over het algemeen gebeurt dit vanaf het 25ste levensjaar. Factoren die invloed kunnen hebben op dit proces zijn onder andere roken, voeding, zon, genetische bepaling en stress. Wil je je slappe huid behandelen zonder dat daar chirurgische ingrepen aan te pas komen? Kies dan voor een behandeling met Icoone.

De mechanische bindweefselmassage behandelingen van Icoone® zijn inzetbaar voor zowel gezicht als lichaam. Zelfs de meest kwetsbare zones zoals binnenkant benen, armen en hals kunnen op een pijnloze & natuurlijke manier behandeld of verbeterd worden. Icoone® behoort tot de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage. De technologie is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten over onze huid.

Cosmetische en therapeutische huidzorg

De Icoone combineert de effecten van weefsel-regeneratie van mechanische stimulatie (Multi Micro Alveolar Stimulation) met de werking van LED- en LASER lichtbronnen. Hierdoor worden ongeëvenaarde resultaten behaald zowel voor cosmetische als medische indicaties.

Dit maakt de icoone® LASER onmisbaar in de cosmetische en therapeutische huidzorg. Door deze LED en LASER toepassing wordt er maar liefst tot 43% procent meer resultaat behaald op het gebied van omtrekvermindering.

Verjong de huid met LED

De golflengte van 650nm bevordert de celvernieuwing door de productie van collageen en elastine te stimuleren en verbetert de lymfatische microcirculatie. Voor post-operatieve toepassingen bevordert het de weefselgenezing en zorgt het voor een betere zuurstofvoorziening van de huid. Tegelijkertijd worden ontstekingen, zwellingen en pijnklachten vermindert.

Bodycontouring met LASER

De golflengte van 915nm stimuleert vetcellen door hun natuurlijke metabolisme (lipolyse) te activeren. Hierdoor wordt bijvoorbeeld cellulite verminderd, het lichaam versterkt maar ook de microcirculatie geactiveerd. Dit resulteert in een aanzienlijke werking van lymfedrainage.

Behandelingen

Gelukkig kunnen wij verslapping van de huid goed behandelen. Hieronder vind je de behandelingen: 

Icoone lichaamsbehandeling inclusief 1 focus zone

40 minuten | € 95,00

Extra focus zone | 20 minuten €45,00

Lees meer...