Het behandelen
van wallen

SKIN-VEST-MENT

Wallen

Wallen onder je ogen kunnen zorgen voor een vermoeide uitstraling. Het zijn een soort ‘kussentjes’ die ontstaan door een ophoping van vocht of vet onder het oog. Ook onvoldoende slaap of een vochtarme huid kunnen wallen veroorzaken. Daarnaast zijn roken, te veel alcohol of cafeïne, een ongezond voedingspatroon, stress en huidveroudering funest voor de huid onder je ogen.

Hoe ontstaan
wallen?

Wallen en donkere kringen worden vaak door elkaar gehaald, terwijl donkere kringen niet zozeer met bovenstaande oorzaken te maken hebben. Donkere kringen onder de ogen zijn eigenlijk het zichtbare effect van bloedvaatjes die donkerder worden wanneer je lichaam niet genoeg zuurstof of vocht krijgt. Het is niet verwonderlijk dat de ogen als eerste worden aangetast: de huid onder de ogen is erg dun, omdat ze geen vetweefsel bevat. Oasis Skin-vest-ment behandelt de wallen onder je ogen, met als resultaat een frisse en uitgeruste uitstraling.

Behandelingen

Gelukkig kunnen wij wallen heel goed behandelen. Zie hieronder onze behandelingen gespecificeerd op wallen.

VIVACE BEHANDELING

De prijs is afhankelijk van de indicatie/ zone. Dit wordt bepaald tijdens het intakegesprek.

De behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en de collageen aanmaak een boost te geven, waardoor de huid steviger en voller zal worden. De Vivace is één van de weinige behandelingen die onder de ogen mag worden toegepast. Het maakt de dunne huid rondom de ogen steviger en egaler waardoor wallen en verzakking rondom de ogen zal verbeteren.

Lees meer...