Stop wishing for a good skin, and get it!

SKIN-VEST-MENT

Welcome

Heb jij altijd al een mooie, stralende huid willen hebben of ben je op zoek naar de langverwachte oplossing voor jouw huidprobleem? Well, hello there: Oasis Skin-vest-ment is de beste investering die je je huid maar kunt bieden. Wij helpen jou je huid op een natuurlijke manier te verbeteren tot het hoogst haalbare niveau… zonder dat er ook maar één shotje botox of andere medische ingreep aan te pas komt.

Na een huidecho weten we precies waar jouw huid naar snakt en volgt een behandelplan op maat. Met de juiste technieken en verzorgingsproducten dragen we eraan bij dat jij straks zelfverzekerder dan ooit de wereld trotseert. Geloof ons: dit wil je meemaken.

What we do

Acne

Acne is een huidaandoening die zich uit in het gezicht, op de borst, rug, nek of schouders. Een onrustige huid met roodheid, mee-eters, puistjes, bultjes of onderhuidse ontstekingen zijn kenmerken waar mensen met acne mee te maken krijgen. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op acne, bijvoorbeeld hormonen, stress, make-up, verzorgingsproducten en medicijnen. Acne komt vooral voor in de pubertijd, maar sommige mensen hebben er ook op latere leeftijd last van. Acne kan heel pijnlijk zijn en tast vaak het zelfvertrouwen aan. Wanneer acne onjuist behandeld wordt, kan het leiden tot blijvende littekens. Reden genoeg dus om er iets aan te doen. Wij bieden je de juiste behandeling.

Acne Littekens

Een acne litteken kan ontstaan wanneer een puistje flink ontstoken is geraakt. Na een verstoorde wondgenezing kunnen er ontsierende littekens achterblijven in de vorm van onregelmatige deukjes, putjes en gaatjes. Ook komt het voor dat er wat pigment achterblijft, waardoor er donkere vlekjes ontstaan. Stoor je je aan jouw acne littekens en ben je er klaar voor om je huid te zien transformeren? Helemaal verdwijnen zullen je littekens nooit, maar Oasis Skin-vest-ment biedt je de juiste behandeling om ze aanzienlijk minder zichtbaar te maken. 

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn een vorm van hyperpigmentatie, oftewel: een teveel aan pigment. Ze komen vaak voor in het gezicht, maar kunnen overal op het lichaam verschijnen en zijn meestal lichtbruin tot donkerbruin van kleur. Pigmentvlekken ontstaan voornamelijk daar waar de huid (te) veel in de zon komt, maar ook huidveroudering, parfum en hormonale schommelingen kunnen pigmentvlekken veroorzaken. De vlekjes zijn vaak onschuldig, maar veel mensen ervaren ze als storend en ontsierend. Oasis Skin-vest-ment biedt de juiste behandeling om pigmentvlekken grotendeels te laten verdwijnen.

Huidverslapping

Een gezonde huid is rijk aan elastine en collageen. Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid en elastine zorgt voor elasticiteit. In de loop der jaren neemt de productie van collageen en elastine af. Het gevolg: een slappe, hangende huid rondom de hals, bij de oogleden en de wangen. Met gezond eten, niet roken, goede bescherming tegen de zon, weinig stress, voldoende slaap en beweging kun je dit verouderingsproces vertragen. Maar er is meer mogelijk. Wij bieden je de juiste behandeling om jouw slappe huid optimaal te verstevigen.

Wallen

Wallen onder je ogen kunnen zorgen voor een vermoeide uitstraling. Het zijn een soort ‘kussentjes’ die ontstaan door een ophoping van vocht of vet onder het oog. Ook onvoldoende slaap of een vochtarme huid kunnen wallen veroorzaken. Daarnaast zijn roken, te veel alcohol of cafeïne, een ongezond voedingspatroon, stress en huidveroudering funest voor de huid onder je ogen. Wallen en donkere kringen worden vaak door elkaar gehaald, terwijl donkere kringen niet zozeer met bovenstaande oorzaken te maken hebben. Donkere kringen worden namelijk veroorzaakt door bloedvaatjes die door de huid heen zichtbaar zijn. Oasis Skin-vest-ment behandelt de wallen onder je ogen, met als resultaat een frisse en uitgeruste uitstraling.

Striae

Striae zijn strepen die op de huid kunnen ontstaan wanneer je lichaam een snelle groei doormaakt. De strepen ontwikkelen zich op plaatsen waar je huid plaatselijk sterk wordt opgerekt en zijn paarsrood van kleur. Striae komt met name voor op de buik, billen, borsten, benen en heupen. Het onderhuidse bindweefsel is als het ware gescheurd. Vaak ontstaat striae tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens groeispurten in de pubertijd, bij overgewicht, of bij bodybuilding door de snelle groei van het spierweefsel. Striae komt veel voor en is niet schadelijk voor de gezondheid, maar de verkleuringen worden door veel mensen als storend ervaren. Wist je dat striae ook kan ontstaan door medicatie? Wat de oorzaak ook is: wij zetten alles in het werk om jouw striae op een veilige en effectieve manier te verminderen.

Rosacea

Heb je last van felrode (soms wat paarsrode) verkleuringen in je gezicht, met name op de wangen en de neus? Zijn er rode uitgezette, vertakte bloedvaatjes zichtbaar of zelfs rode bultjes en puistjes? Dan is de kans groot dat je lijdt aan rosacea, een veelvoorkomende chronische huidaandoening die letterlijk ‘rood als een roos’ betekent. De aandoening kan lijken op acne, maar is niet hetzelfde, omdat het belangrijkste kenmerk van rosacea roodheid is. Daarnaast komt rosacea op latere leeftijd voor, met name bij vrouwen tussen de 30 en 50 jaar. Als er veel bultjes en puistjes zijn, kan rosacea gepaard gaan met zwelling (oedeem) van het gelaat. We begrijpen als geen ander dat je heel graag weer een mooie, frisse huid wilt. Bij Oasis Skin-vest-ment ben je in goede handen.

Grove poriën

Poriën… het zijn de openingen van de kliertjes in onze huid. Iedereen heeft ze, maar bij de één zijn ze groter dan bij de ander. Grove poriën vallen meer op en komen vooral voor op de T-zone van je gezicht. Ze ontstaan door verstopping en verslapping van de poriewand. Een overproductie van talg en dode huidcellen veroorzaken de verstopping en laten een zwart puntje in de huid na. Factoren die de huid verslappen zijn bijvoorbeeld zon, roken en het drinken van alcohol. Poriën rekken hierdoor uit en worden meer zichtbaar. Hoewel grove poriën geen kwaad kunnen, worden ze vaak als storend en ontsierend ervaren. Oasis Skin-vest-ment pakt het probleem grondig aan.

How it works

Zo werkt het

Om precies te kunnen zien hoe jouw huid is opgebouwd en hoe deze eraan toe is, maken we een echo van je huid; de beste basis voor een eerlijk en tastbaar advies. Het is volledig pijnloos en in een paar seconden gepiept. De echo geeft inzicht in:

  • Jouw huidconditie
  • Zonschade
  • Veroudering van de huid
  • Mogelijke tekorten of problemen die je huid ervaart
  • De aanmaak van collageen

Met een druk op de knop krijgen we inzicht in je huid. Op basis van jouw huidecho maken we een passend plan om zo het beste resultaat te behalen. Zo zijn we er zeker van dat elke behandeling die je ondergaat zin heeft. Ook fijn: na de behandelprocedure kun je een prachtige before- & after vergelijking maken!

 

Subscribe

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van Oasis voordelen en aanbiedingen.

Vul hier je gegevens in en wij houden je op de hoogte!

How it works

Om precies te kunnen zien hoe jouw huid is opgebouwd en hoe deze eraan toe is, maken we een echo van je huid; de beste basis voor een eerlijk en tastbaar advies. Het is volledig pijnloos en in een paar seconden gepiept. De echo geeft inzicht in:

  • Jouw huidconditie
  • Zonschade
  • Veroudering van de huid
  • Mogelijke tekorten of problemen die je huid ervaart
  • De aanmaak van collageen

Met een druk op de knop krijgen we inzicht in je huid. Op basis van jouw huidecho maken we een passend plan om zo het beste resultaat te behalen. Zo zijn we er zeker van dat elke behandeling die je ondergaat zin heeft. Ook fijn: na de behandelprocedure kun je een prachtige before- & after vergelijking maken!

 

Subscribe

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte…