Icoone mechanische bindweefsel

SKIN-VEST-MENT

Icoone Bindweefsel

Icoone Bindweefsel

De meest effectieve en innovatieve bindweefselmassage is icoone. Deze methode is ontwikkeld na meer dan 20 jaar endoscopische onderzoek naar ons bindweefsel, ook wel de fascia genoemd. Deze nieuwste inzichten hebben geleid naar de Roboderm® technologie. Het is namelijk gebleken dat de fascia (ook wel ons bindweefsel) niet alleen in onze huid loopt maar door heel ons lichaam, dus ook langs organen, spieren, gewrichten enzovoort. Alles staat van top tot teen met elkaar in verbinding. Door ons hierop te gaan focussen kunnen we dus heel veel problematieken aanpakken. Zo lopen ook onze bloedvaten en lymfevaten door het bindweefsel heen. Waardoor we deze dus juist activeren wanneer we met icoone® werken.

Bindweefselmassages

Het bindweefsel is een heel fragiel weefselnetwerk. Dit vraagt dan ook een andere benadering dan de reguliere bindweefselmassages die er aangeboden worden. Een icoone® behandeling is heel vriendelijk voor het bindweefsel. Een bindweefselmassage mag geen pijn doen. We willen namelijk geen stress geven aan de huid. Door middel van de Roboderm® technologie, worden er 21.600 Multi Micro Alveolaire Stimulaties afgegeven aan het bindweefsel. Dit zorgt ervoor dat we effectief werken op het bindweefsel, zonder dat we het bindweefsel stress geven. Daarom kan deze methode veel toegepast worden bij zowel cosmetische als medische indicaties. Met een icoone behandeling werken we namelijk drainerend, modellerend en verstevigend.

De mechanische bindweefselmassage behandelingen van icoone® zijn inzetbaar voor zowel het gezicht als het lichaam. Zelfs de meest kwetsbare zones zoals binnenkant benen, armen en hals kunnen op een pijnloze & natuurlijke manier verstrakt of geëgaliseerd worden. Icoone® behoort tot de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage. De technologie is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten over onze huid. Ideaal bijvoorbeeld voor het verstrakken van de kaakcontouren & rimpelreductie maar ook voor het effectief aanpakken van cellulite. Maar denk ook aan het behandelen van
lipoedeem, pijnlijke verklevingen en het effectief behandelen van littekens. Het is echt een totale work-out voor lichaam en gezicht waarbij je verschil ziet en voelt al na één behandeling.

Icoone®

Wat bijzonder is aan de icoone® is de LED & Laser functie welke effectief werkt op het verminderen van vetcellen. Tegelijkertijd zorgen de mechanische stimulaties voor het stimuleren van collageen waardoor je in één behandeling werkt aan vermindering van vet & huidverstrakking. De behandelingen zijn voor de meest donkere huiden in te zetten maar ook voor de meest gevoelige huidtypes is deze behandeling inzetbaar.
Icoone® behandelingen staan voor natuurlijke, pijnloze en 100% veilige behandelingen waarbij de huid met respect wordt behandeld.

Tarieven:

  • Gelaat & hals | 30 minuten €95,00
  • Gelaat, hals & decolleté | 40 minuten €110,00
  • Lichaamsbehandeling inclusief 1 focus zone | 40 minuten €95,00 (Extra focus zone | 20 minuten) €45,00
  • Icoone® Bodysuit €35,00