Zuurstof Therapie

SKIN-VEST-MENT

Zuurstof therapie

Zuurstof therapie

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan zuurstof, omdat men er steeds meer achter komt hoe belangrijk zuurstof eigenlijk voor de huid is. Tijdens een zuurstof behandeling worden de producten met 96% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. Zuurstof zorgt ervoor dat de huid heel glad, gehydrateerd en strak aanvoelt. De opgevulde huid maakt fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar. Het toedienen van zuivere zuurstof met actieve ingrediënten levert direct enorm veel resultaat op. Daarnaast worden de ingrediënten veel beter opgenomen door de huid, zowel tijdens de behandeling als bij thuisgebruik.

Een zuurstof behandeling is niet alleen in te zetten als anti-aging behandeling maar wordt ook als begeleidende therapie ingezet bij wondgenezing, littekens, acne, onzuiverheden, hyperpigmentatie en rosacea.

Welk effect kan ik na
de behandeling verwachten?

Na een zuurstof therapie behandeling zal je huid heel glad, gehydrateerd en strak aanvoelen. Die opgevulde huid zal ook helpen fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar te maken. Bovendien zal je een verbetering van de kleur en een opvallende uitstraling van je huid vaststellen, met een helderdere teint vanwege de verhoogde bloedcirculatie en het hogere zuurstofgehalte van het weefsel.

Behandelingen

Zuurstof therapie behandeling

30 minuten | € 55,00
Ook in kuurvorm te boeken