Het behandelen
van striae

SKIN-VEST-MENT

Striae

Striae zijn strepen die op de huid kunnen ontstaan wanneer je lichaam een snelle groei doormaakt. De strepen ontwikkelen zich op plaatsen waar je huid plaatselijk sterk wordt opgerekt en zijn paarsrood van kleur. Striae komt met name voor op de buik, billen, borsten, benen en heupen. Het onderhuidse bindweefsel is als het ware gescheurd.

Hoe ontstaat
Striae?

Vaak ontstaat striae tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens groeispurten in de pubertijd, bij overgewicht, of bij bodybuilding door de snelle groei van het spierweefsel. Striae komt veel voor en is niet schadelijk voor de gezondheid, maar de verkleuringen worden door veel mensen als storend ervaren. Wist je dat striae ook kan ontstaan door medicatie? Wat de oorzaak ook is: wij zetten alles in het werk om jouw striae op een veilige en effectieve manier te verminderen.

Behandelingen

Gelukkig kunnen wij striae heel goed behandelen. Zie hieronder onze behandelingen gespecificeerd op striae.

VIVACE BEHANDELING

De prijs is afhankelijk van de oppervlakte.

Microneedling met radiofrequentie is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van fijne lijntjes. De behandeling is zeer geschikt voor de dunne huid rondom de ogen. Daarnaast wordt de collageen aanmaak geboost waardoor de huid voller en steviger zal worden. De behandeling geeft de huid een intense glow.

Let op: deze behandeling is alleen in te plannen na een consult.

Lees meer...