Het behandelen
van acne littekens

SKIN-VEST-MENT

Acne Littekens

Acne Littekens

Zodra de acne verdwijnt kun je last krijgen van acne littekens op de plek waar de puistjes zich bevonden. Acne littekens zijn vaak rood en donker van kleur en kunnen storend zijn.

Hoe ontstaan
acne littekens?

Een acne litteken kan ontstaan wanneer een puistje flink ontstoken is geraakt. Na een verstoorde wondgenezing kunnen er ontsierende littekens achterblijven in de vorm van onregelmatige deukjes, putjes en gaatjes. Ook komt het voor dat er wat pigment achterblijft, waardoor er donkere vlekjes ontstaan. Stoor je je aan jouw acne littekens en ben je er klaar voor om je huid te zien transformeren? Helemaal verdwijnen zullen je littekens nooit, maar Oasis Skin-vest-ment biedt je de juiste behandeling om ze aanzienlijk minder zichtbaar te maken.

Behandelingen

Gelukkig kunnen wij acne littekens heel goed behandelen. Zie hieronder onze behandelingen gespecificeerd op littekens.

VIVACE BEHANDELING

De prijs is afhankelijk van de indicatie/ zone. Dit wordt bepaald tijdens het intakegesprek.

Microneedling met radiofrequentie is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van fijne lijntjes. De behandeling is zeer geschikt voor de dunne huid rondom de ogen. Daarnaast wordt de collageen aanmaak geboost waardoor de huid voller en steviger zal worden. De behandeling geeft de huid een intense glow.

Lees meer...